Εφαρμόζουμε το Έπιπλο στις Ανάγκες σας

27/10/2022

Στην Think About Home, αντιλαμβανόμαστε την αξία και την άνεση που προσδίδει το εξατομικευμένο προϊόν στον πελάτη μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά από την πολύχρονη εμπειρία μας στην αγορά του επίπλου, ότι κάθε χώρος έχει τις δικές του απαιτήσεις και μπορεί να υποστηρίξει συγκεκριμένους όγκους και διαστάσεις επίπλων. 

Ευελιξία – Προσβασιμότητα – Αποθήκευση – Οργάνωση

Δημιουργήστε έναν λειτουργικό και άνετο χώρο.

Μετρήστε ακριβώς τις επιθυμητές διαστάσεις του επίπλου που θέλετε να προσθέσετε στο χώρο σας ώστε να αποφύγετε την σπατάλη χώρου και να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε εκατοστό, δίνοντας την απαραίτητη προσβασιμότητα, αποθήκευση αλλά και οργάνωση των αντικειμένων σας μέσα σε αυτό.

Επιπλέον, επιτυγχάνετε συνοχή στην εμφάνιση και αίσθηση του δωματίου, διασφαλίζοντας ότι κάθε κομμάτι έχει τέλεια αναλογία και ταιριάζει άψογα με το σύνολο. Είναι σημαντικό επίσης, το κάθε κομμάτι που μπαίνει στο σπίτι σας, να είναι πραγματικά μοναδικό και προσαρμοσμένο στο δικό σας γούστο.

Για το λόγο αυτό, στο πεδίο “MY THINK – Πείτε μας τις ανάγκες σας για αυτό το προϊόν” έχετε την δυνατότητα να γράψτε στα σχόλια τις διαστάσεις τις οποίες θέλετε να καλύπτει το έπιπλο, καθώς και τα υλικά από το οποίο επιθυμείτε να κατασκευαστεί. Τέλος, πατήστε το κουμπί “Αίτημα Προσφοράς” και η ομάδα των έμπειρων τεχνιτών μας θα πραγματοποιήσει ανάλυση κόστους και θα συνεργαστεί μαζί σας για το αρτιότερο αποτέλεσμα.

Ετοιμοπαράδοτα προϊόντα 

Πάντα υπάρχει η επιλογή να αγοράσετε ένα έτοιμο έπιπλο που είδατε στο φυσικό κατάστημα και πιστεύετε ότι θα ταιριάξει στο χώρο σας.

Σκοπός μας είναι σε κάθε περίπτωση, να σας προσφέρουμε τη καλύτερη δυνατή επιλογή  για τα έπιπλα του σπιτιού ή του επαγγελματικούς σας χώρου καθώς πιστεύουμε ακράδαντα ότι αποτελεί επένδυση ζωής που μπορεί να προσθέσει αξία και να βελτιώσει την ποιότητα της καθημερινότητά σας.

Ακούμε πάντα τις ανάγκες σας και φροντίζουμε τις επιλογές σας.