Ελληνικά Προϊόντα από Διαπρεπείς Κατασκευαστές

03/03/2020

Στην Think About Home διατηρούμε αποκλειστική συνεργασία με κορυφαίους Έλληνες κατασκευαστές που δίνουν έμφαση στην ανυπέρβλητη ποιότητα και τη μίνιμαλ σχεδιαστική άποψη με σταθερό προσανατολισμό στην εξατομικευμένη προσέγγιση του επίπλου.

Τα ελληνικά έπιπλα έχουν μια πλούσια ιστορία που χρονολογείται από την αρχαιότητα και δεν είναι περίεργο που αυτή η παράδοση χειροτεχνίας και σχεδιασμού συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Τα ελληνικά έπιπλα είναι γνωστά για τα μοναδικά τους σχέδια, τα ποιοτικά υλικά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. 

Οι σύγχρονοι Έλληνες επιπλοποιοί εξακολουθούν να ενσωματώνουν πολλά από τα παραδοσιακά σχέδια και υλικά όπως το ξύλο και τον μπρούτζο, ενώ παράλληλα υιοθετούν και σύγχρονα υλικά και τεχνικές κατασκευής, παράγοντας κομμάτια υψηλής ποιότητας που είναι ταυτόχρονα λειτουργικά και καλαίσθητα. 

Στο κατάστημά μας, έχουμε επιλέξει με προσοχή τα καλύτερα κομμάτια για να σας προσφέρουμε μια ποικιλία από έπιπλα που ταιριάζουν σε διαφορετικές ανάγκες και στυλ. Βρείτε έπιπλα από διάφορα υλικά όπως μασίφ ξύλο ή λάκα από δρυς – καρυδιά – ευκάλυπτο, μέταλλο, τζάμι ή καθρέφτη, μάρμαρο, κεραμικό, δέρμα ή τεχνόδερμα και ύφασμα. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσει να βρείτε τα σωστά κομμάτια που ταιριάζουν στον χώρο και τον προϋπολογισμό σας. 

Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε έπιπλα υψηλής ποιότητας που είναι λειτουργικά και κομψά, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τα έπιπλά σας για τα επόμενα χρόνια.